Pulpe de pui la capac cu legume

de Sylvia in Pui, 16 Aug 2011 | 5923 vizualizari

 

Va prezint azi o reteta simplu de realizat, practica si foarte aromata: Pulpele de pui la capac. Cine nu le cunoaste si nu le-a testat? Eu am adus un plus de aroma adaugand un fir de coriandru si de chimen macinat, aroma a fost de vis si culoarea pe masura.

 

INGREDIENTE

  • Pentru a prepara reteta de Pulpe de pui la capac avem nevoie de :
  • pulpe inferioare de pui,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • ardei verde si ardei rosu,
  • o tija de telina ,
  • o lingura ulei de masline ,
  • sare si piper proaspat macinate,
  • boia dulce si picanta,
  • o crenguta de rozmarin proaspat,
  • coriandru si chimen macinate ( eu am aceste condimente aduse din Algeria, au o aroma aparte condimentele africane, am mai vb despre asta ) .
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac cu legume:

Iata cum am preparat reteta de Pulpe la capac cu legume:

Se aseaza intr-o tigaie neaderenta de preferinta ( eu am folosit o tigaie Tefal ) pulpele de pui si legumele maruntite.

 Se condimenteaza cu sare, piper, boia, coriandru, chimen macinate si se adauga o lingura de ulei de masline si o creanga de rozmarin.

 Adaugam o cescuta de apa si lasam sa se faca la foc extrem de mic, acoperite cu capac pana se patrunde carnea bine.

Spre final marim putin foucul si lasam sa scada putin sosul. Se mai condimenteaza la final cu o tusa fina de coriandru si chimen macinate sa se simta mai bine aroma.

Eu am servit pulpele de pui in compania unor cartofi fierti in abur si condimentati cu sare, piper si patrunjel verde, gustul a fost de vis si simplitatea retetei fara margini va doresc pofta buna .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

diaconta 1

03.09.2011, 22:09

La multi ani Sylvia sa ai parte de toata fericirea din lume
am ajuns si eu mai tarzior

horia 1

04.09.2011, 17:27

LA MULTI ANI !

horia 1

04.09.2011, 17:27

preparatul este superb!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui si legume